Coronavirus update 2 april 2020

  • april 3, 2020

Uw gezondheid blijft onze zorg

Als primair aanspreekpunt voor houding en beweging gerelateerde zorg en om huisartsen en ziekenhuizen zoveel mogelijk te blijven ontlasten, zullen wij inventariseren voor wie en op welke wijze wij onze zorg kunnen blijven aanbieden. Hiermee blijven we schouder aan schouder met huisartsen en overige medici staan. Wij hanteren een beleid waarin de zorg voor uw en onze gezondheid voorop staat.

Naar aanleiding van de persconferentie van het Kabinet van 31-03-2020 moeten we constateren dat de praktijk gesloten zal blijven, in ieder geval tot 28 april. We zouden het liefst onze fysiotherapeutische zorg weer hervatten, maar we zien het ook als investering en waarborg voor ieders gezondheid door de afspraken te verplaatsen. De afspraken die we al gemaakt hadden voor 6 april zullen waar mogelijk telefonisch verzet gaan worden, waar we bij iedereen na zullen gaan hoe het er met de klachten voor staat. Indien nodig zullen we kijken of er een passende, afdoende oplossing voor u geboden kan worden.

Graag willen we u het volgende meegeven:

This faceless virus
trying to crawl inside us
could be designed to

frighten us,
kill us,
or
unite us.

And though it’s viral kiss
will be felt for years,
I choose to believe the latter
instead of living life
in fear!

We hopen dat dit virus uiteindelijk voor meer verbinding zal zorgen dan angst zal veroorzaken.

Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en goed voor elkaar blijven zorgen om het virus te overwinnen, zodat we deze onzekere tijd goed doorstaan en er samen gezond en sterker uitkomen!

Kornee, Michael, Martin & Judith

 

Behandeling veel voorkomende aandoeningen | Privacy policy | Afspraak maken

© Fysiotherapie Spijkenisse - Fotografie: Romy Koppers