Zorgcontracten 2023

  • november 28, 2022

Ook voor 2023 zullen we weer een contract afsluiten met alle zorgverzekeraars. Het belang van onze patiënten staat hierbij voorop. We willen zorg kunnen bieden aan al onze huidige en toekomstige klanten.

Hoewel we enorm getwijfeld hebben om een contract met Zorg en Zekerheid af te sluiten, zijn we toch weer overstag gegaan om met deze partij in 2023 in zee te gaan. Deze zorgverzekeraar heeft onze beroepsgroep enorm teleur gesteld met het tarief wat ons vergoed zal worden in 2023. We zullen komend jaar de ontwikkelingen voor kostencompensatie voor ons beroep op de voet gaan volgen en als er geen verbetering in het tarief van 2024 komt, moeten we wellicht overwegen niet langer een contract met hen af te sluiten.

Maakt u voor uzelf in ieder geval een zelfbewuste keuze in uw zorgverzekering. Voor het maken van een onderscheid tussen de verschillende aanbieders zijn al tal van vergelijkingssites, zoals Independer of Zorgkiezer.nl. Het kost even wat inspanning om tot een goed oordeel te komen, maar het vergelijken van de verschillende zorgverzekeraars kan voor een aanzienlijk voordeel in uw maandelijkse lasten zorgen, of een uitgebreider vergoedingspakket opleveren. Als praktijk zijn we altijd erg gecharmeerd van DSW of ONVZ. Van deze verzekeraars moeten wij als therapeuten het minst aan allerlei (oude en nieuwe) regeltjes voldoen onder het mom van kwaliteitsbewaking. Ook voor de patiënten zijn er mooie aanvullende verzekeringen beschikbaar.

Behandeling veel voorkomende aandoeningen | Privacy policy | Afspraak maken

© Fysiotherapie Spijkenisse - Fotografie: Romy Koppers